Βάμμα ροδιόλας 30ml

Νέο Βάμμα ροδιόλας 30ml

Η ροδιόλα, η  ρόδιος ρίζα του Διοσκουρίδη, είναι ένα βότανο με κύρια ιδιότητα την προσαρμοστικότητα.

Αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού σε όλα τα είδη στρες. Είναι θαυματουργή σε περιπτώσεις εξάντλησης, σωματικής, πνευματικής ή ψυχικής. Σε κάθε περίπτωση που ο οργανισμός βρίσκεται κάτω από πίεση.

Ανεβάζει την πνευματική και τη φυσική σψματική απόδοση και βελτιώνει τη διάθεση. Μειώνει τη κόπωση που οφείλεται στο άγχος.

Βελτιώνει την πνευματική απόδοση και την απόδοση στην εργασία και τον αθλητισμό.

Είναι πολύ χρήσιμη σε καταστάσεις ατονίας, δυσκολία στον ύπνο, ευερεθιστότητα και κόπωση από έντονη σωματική και πνευματική δραστηριότητα.

Οξυγονώνει τον εγκέφαλο και τους μυικούς ιστούς. Αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση, τη μνήμη, τη δύναμη και την κινητικότητα του ανθρώπινου οργανισμού.

Θα μπορούσαμε τελικά να την περιγράψουμε ως ένα φυσικό αναβολικό και αντικαταθλιπτικό.


*Τα βάμματα βοτάνων είναι η εκχύλιση του φυτού μέσα σε αλκοόλ. Στο Herbalchemies χρησιμοποιούμε μόνο βιολογικό τσίπουρο 40ο.

Η χρήση του αλκοόλ μας διασφαλίζει τη παρουσία όλων των ουσιών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Η θεραπευτική τους δράση είναι ισχυρότερη από κάθε άλλη μορφή των βοτάνων.

Το αλκοόλ είναι ένα εξαιρετικό φυσικό συντηρητικό. Βοηθάει στην απορρόφηση του σκευάσματος από τον οργανισμό, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά του.

Για άτομα που δεν πρέπει να κάνουν χρήση αλκοόλ και παιδιά, διαλύουμε το βάμμα σε ζεστό νερό και αφήνουμε λίγα λεπτά για να εξατμιστεί το αλκοόλ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Προβολές: 399
  • Κωδικός Προϊόντος: HMHT-010
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 7,00€

Ετικέτες: herbalchemies, φυτοθεραπεία, βότανα, βάμματα